زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

«هدیه ازدواج» تامین‌اجتماعی را چگونه دریافت کنیم؟

  • کد خبر: ۱۵۰۴۲۰
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۴
«هدیه ازدواج» تامین‌اجتماعی را چگونه دریافت کنیم؟
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: برای دریافت «هدیه ازدواج» نیازی به مراجعه حضوری به شعب تامین‌اجتماعی نیست و بیمه‌شدگان می‌توانند با ورود به سامانه es.tamin.ir درخواست خود را برای دریافت این کمک هزینه ثبت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در صورتی‌که زن و شوهر، هر دو بیمه‌شده سازمان تأمین‌اجتماعی و واجد شرایط باشند، کمک هزینه ازدواج به هر دو نفر پرداخت می‌شود.

بر اساس آخرین گزارش اداره آمار، اطلاعات و محاسبات سازمان تامین‌اجتماعی، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان شهریور ۱۴۰۱، تعداد ۹۲ هزار و ۹۸۹ هدیه ازدواج به بیمه‌شدگان واجد شرایط پرداخت شده و مجموع مبالغ پرداختی بیش از ۵۷۰ میلیارد تومان بوده است.

میانگین مبالغ پرداختی بابت هدیه ازدواج نیز در این دوره ۱۸ ماهه، یک روند افزایشی را نشان می‌دهد که بیشترین میانگین پرداختی پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۱ بوده است.

بیشترین تعداد صدور سند پرداخت هدیه ازدواج هم مربوط به همین ماه بوده و ۱۲ هزار و ۸۷۲ مورد سند پرداخت هدیه ازدواج به بیمه‌شدگان واجدشرایط صادر شده است.

همچنین مطابق این گزارش، تعداد هدیه ازدواج پرداختی در شهریور ۱۴۰۱ نسبت به شهریور ۱۴۰۰ در همه استان‌ها به جز استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، زنجان و آذربایجان‌شرقی رشد مثبتی داشته و بیشترین رشد مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۱۱۸.۹ درصد (رشد تعداد هدیه ازدواج پرداختی در این مدت) بوده است.

اداره آمار، اطلاعات و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی در این گزارش یادآور شده است، درصد اسناد صادره غیرحضوری نسبت به اسناد حضوری طی این دوره ۱۸ ماهه روند افزایشی داشته است؛ به نحوی که در ماه‌های پایانی این دوره، موارد صدور غیرحضوری اسناد به حدود ۱۰۰ درصد رسیده است.

اکنون برای دریافت این خدمت، نیازی به مراجعه حضوری به شعب سازمان تأمین‌اجتماعی نیست و واجدین شرایط پس از ثبت‌نام در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان و ثبت درخواست و شماره حساب خود در این سامانه، می‌توانند از هدیه ازدواج سازمان تأمین‌اجتماعی بهره‌مند شوند.

بیمه‌شدگان می‌توانند با ورود به سامانه es.tamin.ir و مراجعه به منوی «بیمه‌شدگان/حمایت‌های کوتاه‌مدت/درخواست کمک هزینه ازدواج»، صرفاً با ورود اطلاعات تاریخ عقد و کد ملی همسر، درخواست خود را برای دریافت این کمک هزینه ثبت کنند؛ با توجه به اتصال برخط این سامانه به سامانه سازمان ثبت احوال، نیاز به ارائه هیچ سند یا مدرک دیگری برای دریافت این هدیه نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی پیش از این نیز گفتگو با ایرنا درباره شرایط دریافت این کمک هزینه گفته بود: بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در صورت داشتن ۲ سال سابقه بیمه‌پردازی (در هنگام ازدواج اول) هدیه ازدواج، را دریافت می‌کنند؛ این اعتبار معادل یک ماه حقوق مبنای کسر حق بیمه است.

مهدی شکوری اعلام کرده بود: در صورتی که زن و شوهر هر دو بیمه‌شده تأمین اجتماعی باشند، این هدیه بلاعوض به زوجین (یعنی هر دو نفر) پرداخت می‌شود. به موجب قانون تأمین اجتماعی نیز این کمک هزینه به‌عنوان هدیه به بیمه‌شدگان اجباری واجد شرایط (که برای اولین بار ازدواج می‌کنند) پرداخت می‌شود.

 شرط اساسی دریافت کمک هزینه ازدواج، وجود سابقه است؛ بیمه‌شده ظرف ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج باید حداقل به مدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته باشد و این حق بیمه (در این دوره زمانی) از سوی کارفرما پرداخت شده باشد. به منظور دریافت این کمک هزینه همچنین در تاریخ ازدواج، رابطه استخدامی بیمه‌شده با کارفرما نباید قطع شده باشد؛ ازدواج نیز باید دائم بوده و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->